+36 47 352 003   |   szinhaz@tokaj.hu   |   3910 Tokaj, Serház út 55.

Hírek

Ismeretterjesztő konferencia a 950 éves Tokajban

A „Tokaj 950 éves” jubileumi év gazdag, színes és változatos programjának egyik kiemelkedő eseménye volt az az ismeretterjesztő konferencia szeptember 15-én (pénteken), amellyel a szervezők ilyen módon is köszöntötték jubiláló városunkat.

Tokaj-hegyaljai Szüreti Napok a 950 éves Tokajban

A Tokaj-hegyaljai Szüreti Napok hazánk egyik legrégebbi szüreti eseménye, 1932 óta ünnepeljük. A szervezők a háromnapos ünnepre, október 6-a és 8-a között a „Fehér borok, színes kultúra” jegyében várják az érdeklődőket az idén 950. születésnapját ünneplő Tokajba.

Eseménynaptár a 950 éves Tokajban

950 éves Tokaj, a magyarság emblematikus városa, a tokaji aszú névadó települése, hungarikum, világörökségi helyszín, a fehér borok, a színes kultúra és a tolerancia városa. A magyar nemzet és a nemzeti összetartozás egyik szimbóluma.

Mozgással ünnepeltük a 950 éves Tokajt

„Mozduljunk együtt a 950 éves Tokajban” címmel a tokaji Kulturális Központ tokajiak és nem tokajiak; sportolók és nem sportolók részére szeptember 5-én, kedden, „stílusosan” 9 óra 50 perctől sportolási lehetőséget szervezett a Tisza- és a Bodrog-parton.

Fotó: Erdős József

Ismeretterjesztő konferencia a 950 éves Tokajról 1073-2023

950 éves Tokaj, a magyarság emblematikus városa, a tokaji aszú névadó települése, hungarikum, világörökségi helyszín, a fehér borok, a színes kultúra és a tolerancia városa, a magyar nemzet és a nemzeti összetartozás egyik szimbóluma.

Zempléni Fesztivál a Kulturális Központban, a 950 éves Tokajban

Nagy találkozás
Szekeres Adrienn és László Boldizsár
Esti Jazz
Bolba Éva Trió

Borászat: Paulay Borház

A jubileumi István, a király premierje és a 950 éves Tokaj köszöntése

Hatalmas sikerrel, két este is teltház előtt mutatta be az István, a király rockopera koncertváltozatát a Feke Pál nevével fémjelzett társulat augusztus 11-én és 12-én. Az idén negyven éves mű legismertebb dalaiból készült előadás a műfaj jeles énekeseivel állt színpadra a Tokaj Fesztiválkatlanban. A megújult koncert premierjén a közönség állva tapsolt, ünnepelt. Az eseményen a 950 éves Tokajt is köszöntötték.

Furmint, fröccs, és lecsó a 950 éves Tokajban

A Furmint, fröccs és lecsó rendezvényt a tradícióknak megfelelően szervezte meg a tokaji Kulturális Központ karöltve a borászatokkal augusztus 5-én (a 950 éves Tokajban). Ezúttal a lecsó mellett grill ételekkel is vártuk a nevezéseket a Szerelmi pincesoron.

Kulturális Központ képgalériája

Elérhetőségek

Kulturális Központ, Németi Ferenc Városi Könyvtár

3910 Tokaj, Serház u. 55.
Telefon: 06 47 352 003
E-mail: szinhaz@tokaj.hu

Intézményvezető:
Dr. Fintor Gábor

Program-koordinátor:
Fincziczki Krisztina
+36 70 330 8734
programok.szinhaz@tokaj.hu

Műszaki vezető:
Bejó Gábor
muszak.szinhaz@tokaj.hu

Németi Ferenc Városi Könyvtár
Paulay Ede Színház