+36 47 352 003   |   szinhaz@tokaj.hu   |   3910 Tokaj, Serház út 55.

Terembérlés

Bérelhető rendezvényhelyszíneink

Intézményünk alkalmas különböző képzések, foglalkozások, konferenciák, fogadások, esküvők, bálok, színházi előadások, koncertek, kiállítások lebonyolítására.

Színházterem

A színházterem kétszintes, 298 férőhelyes, karzattal is rendelkezik. Pótszékekkel további 20 hellyel bővíthető. A terem speciális hangvető elemek alkalmazásával épült, így az akusztikája hangszeres és egyéb művészeti előadások tartására is lehetőséget biztosít. A színházterem modern hang- és fénytechnikai berendezései minden felmerülő igényt kielégítenek. A klimatizált terem kongresszusok, konferenciák, előadások és interaktív kiállítások, vetítések tartására is alkalmas. A színpad multifunkciós: a színházi előadásoktól az egyéni előadásokon át koncertek megrendezésére is alkalmas, beépített vetítővászonnal rendelkezik. A színpad méreteihez (10x14m) igazítható balettszőnyeg borítás is kérhető. Az előszínpad motoros bársonyfüggönnyel működik.
A rendezvényekhez kapcsolódóan az öltözési lehetőséget 4 összkomfortos öltöző biztosítja.
A színpadhoz kiszolgáló helyiségek is kapcsolódnak.
A színházteremben zajló rendezvények esetén lehetőség van a ruhatár és technikai személyzet igénybevételére.


Oszlopcsarnok galériával

Az oszlopcsarnok és galéria kiválóan alkalmas házasságkötések polgári szertartásaihoz, fórumok tartásához, konferenciák, kiállítások megrendezésére. A hatalmas üvegfelületekkel rendelkező csarnok természetes fényviszonyokat biztosít. A kellemes hőérzetről mennyezeti klímaegységek gondoskodnak. A falakon akasztós sínrendszer biztosítja a képek szabad függesztését. Az oszlopok remek dekorációs lehetőséget biztosítanak. A szinteket lift és lépcsősor köti össze.
A teremben ruhatár is működik.
Az oszlopcsarnokban büfé és kávézó található, igény esetén catering szolgáltatás is rendelhető.
A rendezvények előkészítését egy zárható, mellékhelyiséggel rendelkező szoba segíti.
Méret: 200 m2


Próbaterem/balett-terem

Intézményünkben lehetőség van terembérlésre magánórák, csoportos órák és események céljából. Tágas, tükrökkel és korláttal felszerelt termünk kiválóan alkalmas jóga vagy egyéb mozgásos órák, táncórák tartására. A terem önálló hangosítással és vetítési lehetőséggel rendelkezik. Ülő foglalkozásoknál 20 fő, táncos foglalkozásoknál 15 fő a maximum létszám. A terem hajópadló borítású, így a magassarkú és a gumitalpú cipő nem megengedett. A termekben zokniban, mezítláb vagy gyakorló cipőben lehet mozogni. A foglalkozásokhoz kapcsolódóan az öltözési lehetőséget 4 összkomfortos öltöző biztosítja. A helyiség klimatizált.
A terem hosszútávú és rendszeres bérlésére is van lehetőség.


Szekció terem

A 35 m2-es klimatizált tetőrtéri szekciós terem berendezése – igény szerint – széksoros vagy tanterem jellegű. Tanfolyamok, bemutatók tartására ideális. Vetítővászon, projektor és flipchart tábla használata biztosított. A terem hangosítással rendelkezik. A helyiség berendezésére és a technikai felszerelésre vonatkozó igényeket előzetesen szükséges egyeztetni.


A volt Zsinagóga épülete

A Kulturális Központhoz tartozik a volt zsinagóga épülete is.
Az 1890-ben épített kerek tetőablakos, kupolás épület eklektikus stílusú. Alaprajza téglalap. Az előcsarnokból nyíló nagyterem minkét oldalon öntöttvas oszlopokon támaszkodó karzattal rendelkezik. A konferenciaterem borítása gránit. Az emeleti karzatok előtt gyülekező helyiség és teakonyha található. A tetőtérben a nagyterem alapterületével megegyező kiállítóterem és egy újabb teakonyha kapott helyet. A tetőtérben és a földszinten található kiállító- illetve konferenciaterem alkalmassá teszi a létesítményt két, akár párhuzamosan zajló esemény lebonyolítására is.
Az épület termenkénti hangosítással, valamint világítástechnikával rendelkezik.

A konferenciaterem – a befogadóképesség változásával – többféleképpen berendezhető:
– széksoros ültetés esetén 160 fő fér el,
– körasztalos ültetéssel 160 fő,
– míg körasztalos ültetéssel és tánctérrel 130 fő.
– az emeleti karzaton két oldalon összesen 80 ülőhely áll rendelkezésre.

Az emeleti helyiségek és az alagsorban kialakított ruhatár és vízesblokkok a lépcsőházból és személyi felvonóval is megközelíthetők.
Az épület teljesen akadálymentesített.


Nyomtatás   E-mail

Elérhetőségek

Kulturális Központ, Németi Ferenc Városi Könyvtár

3910 Tokaj, Serház u. 55.
Telefon: 06 47 352 003
E-mail: szinhaz@tokaj.hu

Intézményvezető:
Dr. Fintor Gábor

Program-koordinátor:
Fincziczki Krisztina
+36 70 330 8734
programok.szinhaz@tokaj.hu

Műszaki vezető:
Bejó Gábor
muszak.szinhaz@tokaj.hu

Németi Ferenc Városi Könyvtár
Paulay Ede Színház