+36 47 352 003   |   szinhaz@tokaj.hu   |   3910 Tokaj, Serház út 55.

Turisztika

Previous Next

Gróf Degenfeld Szőlőbirtok és Kastélyszálló★★★★

A Gróf Degenfeld család több mint százötven éves hagyomány alapján 1994-ben élesztette újjá hegyaljai szőlőbirtokát. A borok készítése során a természet szeretete, a hagyományok tisztelete és a modern technológia ötvözése vezérel bennünket. Száraz borokat és édes borkülönlegességeket készítünk, a régió három vezető szőlőfajtáiból: Furmint, Hárslevelű és Muscat Blanc. Borkülönlegességeink között megtalálhatóak az édes kései szüretelésű borok, a Szamorodni és a híres Tokaji Aszú. 2009 óta ültetvényeink ellenőrzött, organikusművelésben részesülnek.

A Terézia kert közepén, festői környezetben, öreg fák között található négycsillagos Gróf Degenfeld Kastélyszálló húsz kétágyas szobával, és egy lakosztállyal várja a pihenésre vágyó vendégeket.

Szoba- és asztalfoglalással, valamint borkóstolókkal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:
+36 47 580 400, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.grofdegenfeld.com


Nyomtatás   E-mail

Elérhetőségek

Kulturális Központ, Németi Ferenc Városi Könyvtár

3910 Tokaj, Serház u. 55.
Telefon: 06 47 352 003
E-mail: szinhaz@tokaj.hu

Intézményvezető:
Dr. Fintor Gábor

Program-koordinátor:
Fincziczki Krisztina
+36 70 330 8734
programok.szinhaz@tokaj.hu

Műszaki vezető:
Bejó Gábor
muszak.szinhaz@tokaj.hu

Németi Ferenc Városi Könyvtár
Paulay Ede Színház