+36 47 352 003   |   szinhaz@tokaj.hu   |   3910 Tokaj, Serház út 55.

Hírek

Változatos programok gyermeknapon

A több éves hagyománynak megfelelően idén is a gyermeknappal indult el a Tokaj Fesztiválkatlan idei szezonja május 29-én. Az „év legboldogabb napján” minden a kicsikről szólt, a programot úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt.

A rendezvény hivatalos megnyitóján Dr. Koncz Zsófia, a Technológiai és Ipari Minisztérium miniszterhelyettese, a térség országgyűlési képviselője és Posta György polgármester köszöntötte a vendégeket. Majd egy fergeteges Aqua Manó Party-n táncolhattak és játszhattak a gyerekek.

Közben pedig (egész nap) díjtalanul használhatták a kicsik az ugrálóvárakat, arcfestésen, csillámtetováláson, valamint kézműves foglalkozásokon vehettek részt. Gyermeknap alkalmából pedig a városnéző kisvonat és a sétahajó is ingyen szállította a gyerekeket.

A színes programok között pedig Mimi bohóc interaktív műsora, Ress Csaba, a tokaji gimnázium tehetséges tanulójának koncertje, valamint az Az állatok nyelvén tudó juhász című eladást láthatták a Mesekocsi Színház előadásában. A napot színesítette a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Ápoló-Gondozó Otthona gondozottjainak műsora. A programokat pedig a nyíregyházi Dongó Együttes koncertje zárta.

emet logo szines emmi color NKA 25 eves logo szines

            

Kulturális Központ képgalériája

Elérhetőségek

Kulturális Központ, Németi Ferenc Városi Könyvtár

3910 Tokaj, Serház u. 55.
Telefon: 06 47 352 003
E-mail: szinhaz@tokaj.hu

Intézményvezető:
Dr. Fintor Gábor

Program-koordinátor:
Fincziczki Krisztina
+36 70 330 8734
programok.szinhaz@tokaj.hu

Műszaki vezető:
Bejó Gábor
muszak.szinhaz@tokaj.hu

Németi Ferenc Városi Könyvtár
Paulay Ede Színház